De Beste contraire beleggingen voor 2018.jpg
» Direct dit rapport ontvangen
marktgevoel-webinars.jpg
» Bekijk al onze webinars
marktgevoel-nieuwsbrief-2.jpg

Gratis nieuwsbrief

Trade Update: In de Spotlight!

#Contrair

In ons Contrair Beleggen rapport stipten wij het aandeel Snapchat aan. Deze koers kende een roerige tijd, maar wij hebben vertrouwen in de toekomst! Hieronder een korte update.

8334051647_0a553858b2_z[1].jpg

Aandelen van Snap Inc. (NYSE:SNAP) stuiterden voorbeurs terug na hun low van $14,16. Het bedrijf kon de verwachtingen niet waarmaken op een aantal belangrijke punten. Wall Street was voornamelijk bezorgd over de vertraging in de groei van dagelijkse en actieve gebruikers. 

In het tweede kwartaal groeide het bedrijf met 4,5 miljoen nieuwe dagelijkse gebruikers, maar analisten hadden verwacht de groei van 8 miljoen nieuwe Snappers vast te kunnen houden. Dit gebeurde in de twee voorgaande kwartalen immers ook. We zien echter nog steeds groei en dat is wat ons betreft een goed signaal. Net als we eerder bij Twitter hebben gezien, kunnen analisten nog wel eens overenthousiast zijn. Wij bekijken Snapchat graag voor de lange termijn. De terugkrabbel van de lows kwam door de onthulling dat Tencent Holdings Ltd (TCEHY) een grote positie ingenomen had en daarmee de teleurstellende kwartaalcijfers enigszins kon drukken. Tencent is een Chinees technologiebedrijf. Het is het op vier na grootste internetbedrijf ter wereld, na Google, Amazon.com, eBay en Facebook.

Pak een koffie en scroll nu gratis door het nieuws op uw mobiel. Meld u aan  voor onze Whatsapp dienst!

Vertrouwen van deze techgigant is natuurlijk een goed signaal.

Het aandeel was een van de meest verhandelde aandelen voorbeurs, met 7,8 miljoen verhandelde aandelen. De koers nam een verlies van 9,1%, waar eerder nog -21,4% genoteerd stond. Het Snapchat moederbedrijf stelde in haar driemaandelijkse rapportage aan de SEC dat de Chinese technologiegigant Tencent in november 145,8 miljoen aandelen A heeft verworven, wat neerkomt op 17% van de uitstaande Aandelen A (of 12% van de totale aandelen).

Hiermee blijven wij bij ons standpunt dat Snapchat een aantrekkelijk aandeel is en een overnamekandidaat blijft. De postiie van Tencent toont dit meer dan ooit aan. Wij kijken graag door de storm heen en zien de huidige dip als een tijdelijke koersval. Bij nieuwe ontwikkelingen krijgt u uiteraard weer een Trade Update.

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 8-11-2017 door Selwyn Duijvestijn

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

blok_rapporten.png

Beursanalyses

Concrete beurstips van onze analisten
» Bekijk al onze rapporten
blok_webinar_blauw.png

Online seminars

Kijk mee naar beursexpert Selwyn Duijvestijn
» Bekijk al onze webinars

Ontvang concrete beurstips van Marktgevoel en profiteer mee!

Met een Marktgevoel rapport bent u altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Maandelijks sturen wij onze abonnees 11 concrete tips per mail waar direct mee gehandeld kan worden. In dit  rapport krijgt u de 3 beste contraire beleggingen van nu geheel gratis toegestuurd!

Gratis Contraire Tips Transparant.png

RAPPORT ontvangen

E-mail naar
contact@marktgevoel.nl
Bel ons op
020-2386390
Whatsapp op
06 31 92 76 61
Kijk mee naar
online seminars

Kennispartners

Citi Turbo's
Lynx Logo.jpg
MountainShield