Webinar: 5 winstgevende strategieën voor opties in een zijwaartse markt

Dinsdag 27 juni| Online webinar via LYNX | Aanvang: 20:00 uur

selwyn_medium.pngNiet alleen bewegelijke markten zijn winstgevend, ook in een zijwaartse markt kan rendement behaald worden. Tijdens het webinar op 27 juni om 20:00 uur vertelt Selwyn Duijvestijn over een aantal winstgevende optiestrategieën in een zijwaartse markt. Na dit webinar bent op de hoogte van de mogelijkheden die opties bieden in een zijwaartse markt en u leert verschillende optiestrategieën. Daarnaast maakt u kennis met onze concrete tips en kunt u de geleerde theorie direct omzetten naar praktische kennis.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Dit seminar is inmiddels geweest. 


Symposium: Rising Stars in Tech

Woensdag 10 mei | Kasteel Groeneveld, Baarn | Aanvang: 13:30 uur

Op woensdag 10 mei organiseren wij het evenement Rising Stars in Tech. U bent van harte welkom op Kasteel Groeneveld in Baarn om te luisteren naar de inspirerende verhalen van de CEO's en (mede)oprichters van drie beursgenoteerde technologiebedrijven van de toekomst. Deze drie bedrijven kunnen gekenmerkt worden als echte groeiaandelen. Er is plaats voor meer dan 100 beleggers. Het programma start om 14:00 uur. U bent al vanaf 13:30 uur van harte welkom op kasteel Groeneveld. De presentaties duren tot 16:00 uur en aansluitend bent u uitgenodigd voor een borrel (bij mooi weer in de kasteeltuin).

Aanmelden is niet meer mogelijk. Dit seminar is inmiddels geweest. 


Seminar Investeren is Beleggen bij IG

Woensdag 12 april | Beursplein 5, Amsterdam | Aanvang: 83:30 uur

Op woensdag 12 april organiseert IG Markets in het Beursgebouw op Beursplein 5 een seminar voor actieve beleggers. Gastsprekers zijn prof. dr. Jaap van Duijn, analist Corné van Zeijl en beleggingsspecialist Karel Mercx. Het seminar wordt gepresenteerd door Hans de Geus (RTLZ). De Europese verkiezingen, de nieuwe regering Trump en de Chinese economie: de beurs kent meestal roerige tijden. Dit betekent onzekerheid, maar creëert ook vele kansen. Hoe kunt u daar op inspringen?

Aanmelden is niet meer mogelijk. Dit seminar is inmiddels geweest.