Groeibriljanten rapport augustus 2017

Deze maand staan we uitgebreid stil bij twee zeer kansrijke sectoren: Robotica en Videogames. Onderzoek geeft aan dat gamers het komende jaar 8,5% meer uit zullen geven dan dit jaar. De verwachting is dat er in 2019 een bedrag van $118,6 miljard zal omgaan in de game industrie. Inkomsten uit games op smartphones en tablet zullen naar verwachting met 73% stijgen. Robots, voor de een is het een “ver van m’n bed show” en een ander kan niet wachten totdat robots ons assisteren in het dagelijks leven. Hoe dan ook is de Robolutie allang van start gegaan: Robots nemen de wereld over!

 Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 8 augustus 2017 om 12:00 uur

Contrair beleggen rapport augustus 2017

Op dit moment heeft Carl Icahn een belang van 34,96% in het aandeel van deze maand. Carl Icahn heeft wel bewezen dat hij verstand van investeren heeft. Wij springen daarom graag bij hem op de bagagedrager. Er is veelal veel diversificatie in de portfolio van Carl Icahn, alleen de laatste tijd zien we meer en meer ontwikkelingen in deze sector in zijn portfolio.

Icahn heeft bovendien aangegeven dat hij verwacht dat de industrie binnenkort een revolutie zal doormaken. Zijn investering in dit bedrijf lijkt daarom onderdeel uit te maken van een hoger plan, iets waar wij graag op meeliften.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 7 augustus 2017 om 12:00 uur


Grondstoffen rapport juli 2017

Tesla, Panasonic en vele anderen willen energie op de meest zuinige en effectieve manier inzetten. Opslag van energie is echter vandaag de dag het grootste probleem. Daarom werken deze bedrijven aan de verbetering van de lithium-ion (Li-ion) batterij. Energieopslag wordt hierdoor veel effectiever. De vraag naar lithium is de laatste jaren daarom enorm aan het toenemen. Het rapport staat daarom volledig in het teken van de grondstof lithium.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 24 juli 2017 om 12:00 uur


Nederlandse aandelen rapport juli 2017

Met het Nederlandse aandelen abonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Deze maand hebben we ArcelorMittal en Vastned onder de loep genomen. We hebben een interessante optiestrategie bij Arcelor en zijn bij Vastned langs gegaan voor een interview met de CEO.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 20 juli 2017 om 12:00 uur


Dividend rapport juli 2017

Deze maand hebben we vijf interesse bedrijven voor u geanalyseerd. We kijken hierbij niet alleen naar de hoogte van het dividendrendement, maar ook naar de kans dat het daadwerkelijk wordt uitbetaald. We hebben deze maand een aandeel gevonden met maar liefst 12,50% dividend. Bekijk het volledige rapport met de vijf aandelen.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 18 juli 2017 om 12:00 uur


Groeibriljanten rapport juli 2017

Met de opkomst van clouddiensten, een tijd waarin HD-video de standaard is en bijna elk apparaat in huis aangesloten wordt op het internet, moet er steeds meer data verzonden worden. Over het algemeen nemen we dit allemaal voor lief, maar achter de schermen ligt er een groot netwerk aan servers, datacenters en kabels die alles met elkaar verbinden. We hebben een sterk afgestraft aandeel gevonden wat hiervan kan profiteren. Daarnaast duiken we in de wereld van drones en hebben de perfecte groeibriljant op dit gebied geselecteerd.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 11 juli 2017 om 12:00 uur


Contrair beleggen rapport juli 2017

Deze maand hebben we een erg mooi bedrijf gevonden en zijn we extra diep in de materie gedoken om u van een zeer goede analyse te voorzien. Het aandeel is teruggevallen van $90 naar $20 en is hiermee de perfecte contraire belegging. Gezien de recente ontwikkelingen lijkt de timing bijna niet beter te kunnen. Het herstel naar de $40 is ingezet!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 3 juli 2017 om 12:00 uur