Nederlands rapport september 2017

Een goed product uitbouwen tot het grootste merk van Europa in zijn sector, laat dat maar over aan de Nederlanders. Het tweede bedrijf heeft het iets moeilijker gehad, maar bereidt zich goed voor op de toekomst en ook daar geloven wij erg in!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 19 oktober 2017 om 12:00 uur


Dividend rapport september 2017

Deze maand hebben we vijf interesse bedrijven voor u geanalyseerd. We kijken hierbij niet alleen naar de hoogte van het dividendrendement, maar ook naar de kans dat het daadwerkelijk wordt uitbetaald. We hebben deze maand een aandeel gevonden met maar liefst 9,18% dividend. Bekijk het volledige rapport met de vijf aandelen.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 17 oktober 2017 om 12:00 uur


Groeibriljanten rapport oktober 2017

De ongelooflijk aanhoudende groei in de computerindustrie heeft deze twee aandelen geen windeieren gelegd. Sinds 2009 groeide de wereldwijde dataopslag met een factor 1.000.000 en bleef de vraag stijgen naar energiezuinige en snelle computeronderdelen. Wij geloven in beide bedrijven en voorzien weer twee prachtige briljanten!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 10 oktober 2017 om 12:00 uur


Contrair rapport oktober 2017

De handel in aandelen is niet altijd zo sexy en spannend als bij dit aandeel. Met een omzet van $ 12 miljard per jaar en meer dan 88.000 werknemers is dit een stabiel bedrijf met een goede toekomst in het vooruitzicht. Met een omzet in 2017 die hoger is dan ooit blijft de trend vanaf 2010 zich doorzetten en zijn wij enthousiast over dit merk!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 2 oktober 2017 om 12:00 uur


Grondstoffen rapport september 2017

Liquid Natural Gas of LNG wordt hiermee direct interessant voor ons portfolio. De tip van deze maand heeft ontzettende groeipotentie en had in ons Groeibriljanten rapport kúnnen verschijnen, echter hebben we ook daar weer parels voor klaar staan.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 25 september 2017 om 12:00 uur


Nederlands rapport september 2017

De twee tips van deze maand zijn precies waar Nederland voor staat. Het uitbouwen van merken, samenwerken om sterker te worden in moeilijke tijden en het internationale handelskarakter van onze natie. 

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 21 september 2017 om 12:00 uur


Dividend rapport september 2017

Deze maand hebben we vijf interesse bedrijven voor u geanalyseerd. We kijken hierbij niet alleen naar de hoogte van het dividendrendement, maar ook naar de kans dat het daadwerkelijk wordt uitbetaald. We hebben deze maand een aandeel gevonden met maar liefst 7,5% dividend. Bekijk het volledige rapport met de vijf aandelen.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 19 september 2017 om 12:00 uur


Groeibriljanten rapport september 2017

Deze maand staan we uitgebreid stil bij twee zeer kansrijke sectoren: Warmtebeeldcamera's en Cloud Computing. Beide bedrijven hebben een bijzonder product waar enorme groeipotentie in zit. 
De toepassingen en het gemak van gebruik van de warmtecamera's nemen alleen maar toe en we hoeven niet uit te leggen dat Cloud Computing de toekomst gaat worden. Twee hete aandelen dus!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 12 september 2017 om 12:00 uur


Contrair rapport september 2017

De koers van het aandeel van deze maand is dit jaar zo’n 70% gedaald. Zwaar tegenvallende omzetcijfers en bange vermoedens over het verlies over elk volgend kwartaal zorgden er de laatste maanden voor dat beleggers hun heil elders gingen zoeken.Een grote naam en een bekend merk dat onder druk staat? Dan is onze interesse meteen gewekt voor een kansrijke contraire belegging! 

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 4 september 2017 om 12:00 uur


Grondstoffen rapport augustus 2017

Beleggen in cacao is hoogstwaarschijnlijk niet het eerste waaraan u denkt als u zou overwegen om te gaan investeren in grondstoffen. Toch is het basisingrediënt voor chocolade een beleggingsmogelijkheid met een verre van saai karakter.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 28 augustus 2017 om 12:00 uur


Nederlandse aandelen rapport augustus 2017

Deze maand hebben we Neways en Arcadis onder de loep genomen. We zijn bij Neways langs gegaan voor een interview met de CEO en hebben een interessante optiestrategie bij Arcadis. U leest alles in het rapport van deze maand.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 17 augustus 2017 om 12:00 uur


Dividend rapport augustus 2017

Deze maand hebben we vijf interesse bedrijven voor u geanalyseerd. We kijken hierbij niet alleen naar de hoogte van het dividendrendement, maar ook naar de kans dat het daadwerkelijk wordt uitbetaald. We hebben deze maand een aandeel gevonden met maar liefst 12,43% dividend. Bekijk het volledige rapport met de vijf aandelen.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 15 augustus 2017 om 12:00 uur


Groeibriljanten rapport augustus 2017

Deze maand staan we uitgebreid stil bij twee zeer kansrijke sectoren: Robotica en Videogames. Onderzoek geeft aan dat gamers het komende jaar 8,5% meer uit zullen geven dan dit jaar. De verwachting is dat er in 2019 een bedrag van $118,6 miljard zal omgaan in de game industrie. Inkomsten uit games op smartphones en tablet zullen naar verwachting met 73% stijgen. Robots, voor de een is het een “ver van m’n bed show” en een ander kan niet wachten totdat robots ons assisteren in het dagelijks leven. Hoe dan ook is de Robolutie allang van start gegaan: Robots nemen de wereld over!

 Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 8 augustus 2017 om 12:00 uur

Contrair beleggen rapport augustus 2017

Op dit moment heeft Carl Icahn een belang van 34,96% in het aandeel van deze maand. Carl Icahn heeft wel bewezen dat hij verstand van investeren heeft. Wij springen daarom graag bij hem op de bagagedrager. Er is veelal veel diversificatie in de portfolio van Carl Icahn, alleen de laatste tijd zien we meer en meer ontwikkelingen in deze sector in zijn portfolio.

Icahn heeft bovendien aangegeven dat hij verwacht dat de industrie binnenkort een revolutie zal doormaken. Zijn investering in dit bedrijf lijkt daarom onderdeel uit te maken van een hoger plan, iets waar wij graag op meeliften.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 7 augustus 2017 om 12:00 uur


Grondstoffen rapport juli 2017

Tesla, Panasonic en vele anderen willen energie op de meest zuinige en effectieve manier inzetten. Opslag van energie is echter vandaag de dag het grootste probleem. Daarom werken deze bedrijven aan de verbetering van de lithium-ion (Li-ion) batterij. Energieopslag wordt hierdoor veel effectiever. De vraag naar lithium is de laatste jaren daarom enorm aan het toenemen. Het rapport staat daarom volledig in het teken van de grondstof lithium.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 24 juli 2017 om 12:00 uur


Nederlandse aandelen rapport juli 2017

Met het Nederlandse aandelen abonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Deze maand hebben we ArcelorMittal en Vastned onder de loep genomen. We hebben een interessante optiestrategie bij Arcelor en zijn bij Vastned langs gegaan voor een interview met de CEO.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 20 juli 2017 om 12:00 uur


Dividend rapport juli 2017

Deze maand hebben we vijf interesse bedrijven voor u geanalyseerd. We kijken hierbij niet alleen naar de hoogte van het dividendrendement, maar ook naar de kans dat het daadwerkelijk wordt uitbetaald. We hebben deze maand een aandeel gevonden met maar liefst 12,50% dividend. Bekijk het volledige rapport met de vijf aandelen.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 18 juli 2017 om 12:00 uur


Groeibriljanten rapport juli 2017

Met de opkomst van clouddiensten, een tijd waarin HD-video de standaard is en bijna elk apparaat in huis aangesloten wordt op het internet, moet er steeds meer data verzonden worden. Over het algemeen nemen we dit allemaal voor lief, maar achter de schermen ligt er een groot netwerk aan servers, datacenters en kabels die alles met elkaar verbinden. We hebben een sterk afgestraft aandeel gevonden wat hiervan kan profiteren. Daarnaast duiken we in de wereld van drones en hebben de perfecte groeibriljant op dit gebied geselecteerd.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 11 juli 2017 om 12:00 uur


Contrair beleggen rapport juli 2017

Deze maand hebben we een erg mooi bedrijf gevonden en zijn we extra diep in de materie gedoken om u van een zeer goede analyse te voorzien. Het aandeel is teruggevallen van $90 naar $20 en is hiermee de perfecte contraire belegging. Gezien de recente ontwikkelingen lijkt de timing bijna niet beter te kunnen. Het herstel naar de $40 is ingezet!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 3 juli 2017 om 12:00 uur