Contrair rapport december 2017

Het aandeel uit dit rapport heeft zware tijden gehad. In onze ogen is het veel te veel afgestraft, zeker gezien de positieve economische omstandigheden.
Mist u deze rally of bent u op tijd? Vaar niet langer op uw automatische piloot, maar bekijk het rapport direct!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 4 december 2017 om 12:00 uur 


Grondstoffen rapport november 2017

De grondstof uit dit rapport heeft een roerige geschiedenis, maar heeft nu toch echt de bodem bereikt. Er zit dus veel potentieel in dit materiaal en daar kunnen Marktgevoel beleggers van profiteren. Lees dus snel het rapport!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 27 november 2017 om 12:00 uur


Dividend rapport november 2017

Deze maand hebben we vijf interesse bedrijven voor u geanalyseerd. We kijken hierbij niet alleen naar de hoogte van het dividendrendement, maar ook naar de kans dat het daadwerkelijk wordt uitbetaald. De aandelen uit dit rapport zijn niet allemaal even bekend in Nederland, maar zeker niet te missen aan de andere kant van de Oceaan.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 21 november 2017 om 12:00 uur


Nederlands rapport november 2017

Een gevleugelde Nederlandse uitspraak blijft: Groot geworden door klein te blijven. Voor dit eerste bedrijf geldt dat zeker. Sterker nog, hoe kleiner zij gaan, hoe groter ze worden! Zonder dit bedrijf had de wereld er anders uitgezien.

Over de wereld er anders uit laten zien gesproken, dit tweede bedrijf heeft daar ook zeker een bijdrage aan geleverd! We kunnen hier natuurlijk niet teveel verklappen, maar ook zonder dit bedrijf had u uw leefpatronen moeten omgooien.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 16 november 2017 om 12:00 uur


Groeibriljanten rapport november 2017

Als kleine jongens wilden wij allemaal naar de maan! Helaas is dat nooit gelukt, maar de aandelen uit dit rapport kunnen tot de sterren én daar voorbij!
Beide bedrijven hebben een zeer goed toekomstperspectief en zijn naar onze mening de titel Groeibriljant November méér dan waard!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 14 november 2017 om 12:00 uur