Nederlandse aandelen rapport 2017

Als u eens op een rijtje zou zetten waar Nederlanders allemaal goed in zijn, dan is dat best een lang rijtje. We spreken onze talen, zijn de beste handelaars van de wereld, hebben die hele wereld verkend en zelfs nieuw land gecreëerd. Absoluut iets om trots op te zijn. Zo ook de aandelen uit dit rapport. Dit rapport is zó Nederlands dat als u het uitprint u het Wilhelmus hoort!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 18 januari 2018 om 12:00 uur


Dividend rapport januari 2018

Deze maand hebben we vijf interesse bedrijven voor u geanalyseerd. We kijken hierbij niet alleen naar de hoogte van het dividendrendement, maar ook naar de kans dat het daadwerkelijk wordt uitbetaald. De aandelen uit dit rapport zijn niet allemaal even bekend in Nederland, maar zeker niet te missen aan de andere kant van de Oceaan.

» Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 16 januari 2018 om 12:00 uur


Groeibriljanten rapport januari 2018

Deze maand staan we uitgebreid stil bij twee zeer kansrijke sectoren: Netwerken en Foodtech. Het is 2020, u rijdt met uw zelfrijdende auto van uw werk naar de supermarkt waar u vooraf een bestelling heeft gedaan. Bij aankomst staat er al een tasje op u te wachten en u hoeft alleen af te rekenen. Thuis zet u de maaltijd in de oven en 10 minuten later staat deze stomend op u te wachten. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de technieken van deze twee bedrijven. Echte sterspelers die gericht zijn op de toekomst en daar kunnen Groeibriljanten abonnees nu al van profiteren!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 9 januari 2018 om 12:00 uur


Contrair rapport januari 2018

De veranderingen in het media landschap zijn al langere tijd zichtbaar. Bedrijven als Netflix en Google hebben ervoor gezorgd dat wij televisie kijken op het moment dat het ons uitkomt en niet wanneer de tv gids zegt dat je moet kijken. Door een verschuiving in interesse, aanbod en de enorme concurrentie in de sector zullen alleen de sterkste bedrijven overeind blijven. Met de juiste content wordt de kijker aan een merk gebonden maar de kijker is kritisch. Streaming is dé trend van dit moment.

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 1 januari 2018 om 12:00 uur 


Grondstoffen rapport december 2017

In het webinar van 19-12 heeft u er al iets over kunnen horen, maar met dit aandeel kunt u zeker naar grote hoogte! Er zijn maar weinig grondstoffen met zo'n enorm potentieel en daar kunt u nu van profiteren!

Ontvang dit rapport | gepubliceerd op 26 december 2017 om 12:00 uur