Zo werkt het:

Marktgevoel biedt de keuze uit zes verschillende abonnementen die een toegevoegde waarde bieden in het dagelijks leven van een belegger. U kunt kiezen uit onze Contraire beurstips, Nederlandse beurstips, Groeibriljanten, Dividendrendement aandelen, Grondstoffenanalyses en FOREX beurstips. 

De abonnementen van Marktgevoel werken als volgt:

  1. U kiest het abonnement dat het beste bij u past. Een combinatie van meerdere abonnementen is uiteraard ook mogelijk.
  2. Als abonnee ontvangt u maandelijks van ons concrete beurstips met heldere en duidelijke onderbouwing op basis van fundamentele en technische analyse.
  3. De looptijd van het abonnement is één jaar, dus u bent als abonnee altijd voor een heel jaar verzekerd van concrete beurstips. 

Marktgevoel is van mening dat beleggers worden overspoeld met informatie. U kiest bij ons daarom zelf welke beurstips u wilt ontvangen en betaalt nooit voor wat u niet gebruikt. U kunt de beurstips van Marktgevoel al ontvangen vanaf slechts € 79,- per jaar!

Bekijk al onze abonnementen

 

marktgevoel_gongslag_selwyn_duijvestijn.jpg

Contrair beleggen voert de boventoon in de onze beleggingsfilosofie. Succesvol zijn door een eigen koers te varen. Roeien tegen de stroom in, kopen wanneer iedereen ons voor gek verklaart. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar kan tot fantastische rendementen kan leiden.

Wij zijn ervan overtuigd dat beleggen echt een vak is en niet er even bij kan als een hobby. Alleen door hard te werken en goed huiswerk te doen kunt u een constant positief rendement realiseren. Met de sterke overtuiging een toegevoegde waarde te bieden in het dagelijkse leven van de particuliere belegger is Marktgevoel ontstaan.